1 GREM

Tole bo za vajo. Da vidim, če sem pogruntala napotke z inštrukcij. Starejši občani se namreč malo počasneje navajamo na te novotarije internetne. Lepljenje besedila sem pogruntala ekspresno, ha, tisto s fotkami je pa še malo megleno, bomo videli, če boste tudi res kaj videli:)

No, ravnokar sem ugotovila, da NE ZNAM fotk nalepiti tako, da bi jih vi direktno lahko videli, ne gre in ne gre, zato bodo zaenkrat samo linki do njih. Ah, ja, če je človek butast, je res kriza. Ampak mogoče nekega lepega dne zakapiram:)

Spodaj (po kliku na link:) lahko občudujete kilometer kablov, ki jih bom vlačila s sabo, da se bomo lahko kaj pomenili čez morja in gorovja. Kar impresivno, a ni? Ja, takole se matram za vas. V valu navdušenja me je prijelo, da bi odrezala še tiste od namiznih svetilk, mikrovalovne in hladilnika, pa mi je zmanjkalo časa.

Naslednjič se oglasim iz Katmanduja, upam pa tudi, da bo kaj podobnega kdaj prijelo tudi vas – ne, ne mislim, da bi morali v Nepal (čeprav škodovati gotovo ne more:), to leti na pisanje. Na obnove tega, kar počenjate v Lepi naši. Samo nikar ne pritiskajte na gumbe za komentarje, tisto reč smo nastavili tako, da sploh ne pride do mene – zlorabljajte raje mejle, a velja!

Evo, pa še moja nahrbtna garderobna omara za naslednjih 9 mesecev – ko se vrnem, pa naravnost v Valdoltro na terapijo:) Posodo sem tudi pomila, samo še lupčka pa lepo se imejte!

aha, fotke je pa medtem spedenal ravnatelj:) zdaj pa res grem.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>